Sportemonnee

Algemene Voorwaarden sportemonnee actie

1. Deze actie wordt georganiseerd door Jumbo Wuijts en Sportcentrum Vlaardingen.
2. Deelnemen aan de actie kan als u lid bent van Sportcentrum Vlaardingen en in het bezit bent van de aan u verstrekte Ledenpas/ Goldcard van Sportcentrum Vlaardingen. Deze Goldcard heeft u ontvangen na het inschrijven als sportlid bij Sportcentrum Vlaardingen.
3. Deelname aan de actie start nadat het klantnummer op uw Sportcentrum Vlaardingen Goldcard is gezet, dit kunt u doen bij de receptie van Sportcentrum Vlaardingen.
4. Bij inlevering van uw kassabon bij de klantenservice van Jumbo Wuijts wordt er 5% van het totale aankoopbedrag gereserveerd op uw Sportcentrum Vlaardingen Goldcard.
5. Tegoeden worden binnen 1 week bijgeschreven op uw Goldcard.
6. Kassabonnen kunnen niet worden ingeruild voor geldbedragen, tegoeden worden alleen bijgeschreven op uw eigen persoonlijke Goldcard en kunt u alleen gebruiken binnen Sportcentrum Vlaardingen.
7. Tegoeden op uw Goldcard kunt u besteden binnen de Fitness en Horeca van Sportcentrum Vlaardingen.
8. De Goldcard kan niet gebruikt worden voor betalingen binnen Jumbo Wuijts.
9. Deze actie loopt tot 4 april 2016.
10. In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien beslist de directie van Sportcentrum Vlaardingen en Jumbo Wuijts.

Wij zijn er al, komt u ook?

Cynthia
Slim Belly: Dankzij de slimbelly 4 kilo kwijt. Daarbij ook nog eens 12cm in omvang, wat een leuk resultaat. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Heb er zelf alleen maar positief effect van.
Thea
Slim Belly: Niet supergemotiveerd begonnen, maar het werkt echt! 9cm kwijt en 1.5 kg. Conclusie: zeer tevreden!
Jaap Bakelaar
Slim Belly: Het lijkt wel een reclamespot. Totaal minus 11 cm en 6 kg, toch is dit het resultaat in 5 weken. Door vooral te letten op voeding en regelmatig te sporten, dit geweldige resultaat met Slim Belly. Vergeet niet; ieder pondje gaat door het mondje.
Agnes
Slim Belly: Door de Slim Belly ben ik 7 cm kwijt en 2 kilo lichter. Ik vond de Slim Belly erg leuk om te doen. Misschien ga ikhet in de toekomst nog een keer doen, voor de laatste vetrandjes.